Remontti- ja rakennustyöt Lappeenrannan, Imatran ja Etelä-Karjalan alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun on aika korjata vanhaa tai rakentaa uutta, Rakennuspalvelu Huopalainen toteuttaa kaikki rakennus- ja remonttityöt toiveidesi mukaan Lappeenrannan, Imatran ja Etelä-Karjalan alueilla.

Haaveiletko omakotitalosta? Haluaisitko uutta ilmettä kotiin mahdollisimman vähäisellä vaivalla? Kaipaako keittiösi modernimpaa kalustoa ja lisää toiminnallisuuksia?

Rakennus- ja remonttiapu on paikallaan, kun et halua itse tarttua urakkaan. Säästät aikaa ja kustannuksia, kun ammattilainen hoitaa työn puolestasi. Näin projekti tulee tehtyä oikeaoppisesti ja lopputulos on varmasti laadukas.

Remontit kotisi sisä- ja ulkotiloihin

Meiltä onnistuvat kaikki kodin remontit. Asennamme uudet lattiat, virkistämme tunnelmaa uusilla tapeteilla ja maalipinnoilla, asennamme keittiön juuri sinun käyttöösi sopivaksi ja remontoimme kylpyhuoneesta valoisan, kauniin kokonaisuuden. Korjaamme myös julkisivut uuteen loistoonsa.

Avaimet käteen -palveluna hoidamme työn käyttövalmiiseen kuntoon. Teemme jopa LVI- ja sähkötyöt.

Uudisrakentamista laatutyönä

Rakennamme

omakotitalot, rivitalot, autotallit, varastot ja terassit. Monipuolinen osaaminen ja riittävät resurssit mahdollistavat yhden jos toisenkin urakan toteutuksen. Työnjälkemme on aina kestävää ja siistiä. Saat viihtyisää asumista ja fiksusti toteutettuja ratkaisuja. 


Räätälöimme

jokaisen urakan aina asiakkaidemme toiveiden mukaan tämän haluamalla kokonaisuudella. Työn ei tarvitse aina olla suuri, vaan voimme toteuttaa pienetkin remontti- ja rakennustehtävät.

Kerro omasta projektistasi, me autamme!